06 - 51 50 77 04 redactie@haveninzicht.com
Rode poon met asperges en antiboise

Rode poon met asperges en antiboise

Rode poon met asperges en antiboise Uit de keuken van Weduwe van der Toorn Voorjaar op je bord met sappige asperges, stevige krieltjes en een romig-frisse combinatie van gepocheerde rode poon met botersaus en een frisse antiboise. De componenten van dit gerecht zijn...
Italiaanse warmte  en gastvrijheid

Italiaanse warmte en gastvrijheid

Italiaanse warmte en gastvrijheid Op bezoek bij de familie Villani Het warme Italiaanse familiegevoel. Daar draait het om bij Gastronomia Villani. Het restaurant in de haven is het levenswerk van vader Cosimo. Over enkele jaren wil hij het overdragen aan zijn zoon...
Paviljoen de Witte – Koninklijke allure  aan zee

Paviljoen de Witte – Koninklijke allure aan zee

Koninklijke allure aan zee Paviljoen de Witte Het leven is te kort om het zo af en toe niet goed te vieren. Of het nu gaat om een spetterend feest of een intiem diner, het team van Paviljoen de Witte doet er alles aan jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen. De...
Salade met Makreel

Salade met Makreel

Salade met zoetzure makreel Uit Edwins keuken Vis zonder kapsones. Dat is al meer dan 50 jaar het handelsmerk van havenrestaurant Weduwe van der Toorn. In 2016 blies Edwin van der Goor nieuw leven in het iconische restaurant aan de haven. Edwin was jarenlang...
Happen in de haven

Happen in de haven

Lekker uit eten? Hier moet je zijn. Vanavond lekker uit eten? In de haven word je gastvrij onthaald in een van de tientallen restaurants. De keuze is reuze: van culinair tot ongedwongen, van klassiek tot Aziatisch. Verwen je smaakpapillen en geniet van verse...

Pin It on Pinterest