06 - 51 50 77 04 redactie@haveninzicht.com

Koninklijke allure aan zee

Paviljoen de Witte

Het leven is te kort om het zo af en toe niet goed te vieren. Of het nu gaat om een spetterend feest of een intiem diner, het team van Paviljoen de Witte doet er alles aan jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

De geschiedenis van Paviljoen de Witte gaat terug naar 1826 wanneer koning Willem I het paviljoen laat bouwen als cadeau voor zijn vrouw koningin Frederica Louise Wilhelmina. De architectuur en inrichting van het paviljoen ademen koninklijke allure en spreken tot de verbeelding. De zalen en het terras bieden een altijd fascinerend uitzicht over zee. 

Een huwelijk, bedrijfsfeest, receptie, aangeklede borrel of private dining; de omlijsting van deze prachtige omgeving in combinatie met de excellente service en gastvrijheid van Eric van Abbe en zijn team maakt elk event tot een onvergetelijke ervaring. 

Speciale aanbieding winterbruiloft

Ook in de wintermaanden is het paviljoen bij uitstek geschikt voor het vieren van een bruiloft. Speciaal voor aanstaande bruidsparen geldt daarom een aantrekkelijk aanbod. Boek vóór 1 oktober de mooiste dag van jullie leven en ontvang 10 procent korting op de eindfactuur. Deze aanbieding geldt voor huwelijksfeesten die plaatsvinden in een weekend in de periode tussen november 2018 en maart 2019. 

W: paviljoendewitte.nl l T: 070 – 240 02 34

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit bericht