06 - 51 50 77 04 redactie@haveninzicht.com

Ouderwets gezellig

Het Zeemanshuis

Zin in een lekkere kop koffie en een goed gesprek? Wees welkom in de huiskamer van Scheveningen. Ouderwets genieten van een bakkie, broodje, biertje en bitterbal. Kom biljarten, klaverjassen, darten of samen een voetbalwedstrijd kijken. Of vier je verjaardag of jubileum in deze nostalgische zaak zonder poespas.

Het Zeemanshuis was lange tijd de thuisbasis van vissers uit Denemarken en Engeland. Ze konden hier douchen, de was doen, naar huis bellen en een hapje eten. De inrichting is nog vrijwel hetzelfde als toen en je proeft hier de ouderwets gezellige sfeer van Scheveningen. Dick en Sonja Dijkhuizen zijn inmiddels al bijna tien jaar de trotse eigenaars. Sonja: “Iedereen is welkom. Aan de bar of op ons terras raak je in no time aan de praat met de andere gasten. Ik heb hier zelfs vriendschappen zien ontstaan. En als Dick zin heeft, zet hij een hoed op, grijpt zijn microfoon en zingt een paar Hazesliedjes voor de gasten.”

Het Zeemanshuis is ook een prima basis voor een authentiek dagje Scheveningen. Met een rondleiding op de visafslag in combinatie met een fiets- of boottocht of sportvissen op zee. Dick en Sonja regelen het voor je. Dus, zeeman of niet, kom binnen en geniet!

Zeemanshuis

W: www.hetzeemanshuis.nl l T: 070 – 358 53 57

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit bericht