06 - 51 50 77 04 redactie@haveninzicht.com

Maak kennis met de nieuwe bewoners van de Hellingweg

Vroeger was dit het terrein van ‘De Sleep’ (Sleephellingmaatschappij Scheveningen) en rolden er tientallen vissersschepen van de blokken. Vanaf de jaren 60 was de Hellingweg het domein van rederij de Norfolkline totdat deze in 2006 vertrok naar Vlaardingen. Inmiddels verrezen er honderden woningen, appartementen en bedrijfspanden op de Hellingweg en gonst het weer van de bedrijvigheid. We portretteren enkele enthousiaste ondernemers die zich hier onlangs vestigden. Van fysiotherapie tot lunchroom, van interieurinrichting tot vergaderlocatie: het aanbod is veelzijdig en breidt zich gaandeweg uit. Maak kennis met de nieuwe gezichten op de Hellingweg. 

W: opkantoor.eu l T: 088 – 080 11 50

Op kantoor

Werken en vergaderen aan zee

Je eigen werkplek in de haven van Scheveningen. Kom langs en ontmoet professionals en coworkers voor een hele dag, een halve dag of claim het als je permanente werkplek. ‘Op kantoor’ biedt een inspirerende werkomgeving aan zee, voor vergaderingen, trainingen en workshops, die geweldig te combineren zijn met leuke activiteiten op en rond de haven. Met internet via het supersnelle glasvezel, vers fruit en gratis koffie of thee.

 Fysio-Spot B.V. 

Klachtenvrij bewegen 

Bart Bressers en Lucas van Yperen bieden paramedische gezondheidszorg in een modern ingerichte praktijk. Fysio-Spot blinkt uit in het stellen van de juiste diagnose. Een logische stap die verrassend genoeg vaak wordt onderschat. Zij beschikken over apparatuur met uitgebreide train- en testmogelijkheden. Immers, ‘meten = weten’ en op basis van de testresultaten en je huidige belastbaarheid stippelen zij een doelgericht en efficiënt behandelplan uit. De specialisten van Fysio-Spot werken graag met je aan een gezonder en fitter leven. Wilt je weten wat ze voor je kunnen betekenen? Ga langs voor een vrijblijvende kennismaking. 

W: fysio-spot.nl l T: 070 – 355 77 70

W: deltrap-ernst.nl l T: 06 – 33 03 08 55

 Deltrap Ernst Wonen

Sfeervol wonen

Een interieur waarin je je thuis voelt en dat past bij jouw persoonlijke stijl. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Waar te beginnen? Bij het inrichten van een woning moet je allerlei keuzes maken. Welke kleur breng je op de wand? Wat leg je op de vloer? Wat hang je voor het raam? Priscilla en Sander Deltrap begeleiden je met bruikbare adviezen. Interieurstyliste Priscilla komt desgewenst bij je thuis, kijkt met je mee en adviseert je bij het maken van keuzes. De producten uit de collectie van Deltrap Ernst Wonen komen overwegend van Nederlandse bedrijven en zijn stijlvol én betaalbaar. Sander zorgt dat alles bij je thuis wordt afgeleverd en geïnstalleerd. 

W: dierckx-dierckx.nl l T: 06 – 24 74 14 72

Dierckx & Dierckx 

Puur en (h)eerlijk eten 

Liane en Rick, moeder en zoon van Antwerpse komaf, presenteren je graag de verfijnde Belgische keuken. Geniet van een ontbijt met een croissantje, koffiekoek of pain au chocolat met koffie of thee van Giraffe Coffee Roasters. Of kies voor de luxe variant of heerlijke yoghurt met vers fruit en granola. Dierckx & Dierckx serveert lekkere broodjes, salades, wraps, soepen en kroketten (garnalen of kaas), uiteraard alles zoveel mogelijk biologisch en huisgemaakt. Voor de tussendoortjes is er een ruime keuze uit huisgemaakte taarten, koekjes en heerlijke chocolade. Ook taartjes van SUE zonder toegevoegde suikers, gluten- en lactosevrij! 

Naast al het lekkers verkoopt Dierckx & Dierckx mooie kussens, prachtige strandlakens van Bon Bini, natuurlijke zepen en kaarsen en geven ze graag stylingtips voor de inrichting van woning of winkel. Kortom, je bent van harte welkom op de Hellingweg 274.

LIVEPT 

Kennis en persoonlijke aandacht

Werk aan je gezondheidsdoelen op deze mooie locatie aan de haven. Naast intensief trainen, kun je er genieten van eerlijke en gezonde producten en een goede kop koffie in LIVE PETIT CAFÉ. LIVEPT richt zich voor de volle honderd procent op jou. Dat geldt zowel voor de groepslessen als voor de een-op-een-trainingen. Daarnaast zijn de trainingsschema’s, voedingsschema’s en metingen van LIVEPT allemaal op maat, waardoor ze je net dat stukje verder kunnen brengen. LIVEPT werkt met meerdere disciplines nauw samen. Denk aan een fysiotherapeut, osteopaat en orthomoleculaire therapeut. Ook kunnen bedrijven er terecht voor bedrijfsfitness en teambuildingevenementen.

W: livept.nl l T: 070 511 44 70

W: woodybrothers.nl l T: 070 – 306 01 86

Woody Brothers 

Snel je hout in huis 

De Woody Brothers Jesper en Alain leveren hout en bouwmaterialen aan particuliere klussers, aannemers en renovatiespecialisten. De broers zijn gek op hout en leveren het in alle soorten en maten. Platen van berken, populieren of mdf, maar ook ramen, deuren, kozijnen en isolatiematerialen. De broers zijn razendsnel en bieden extra service. Wat je ’s ochtends bestelt, heb je ’s middags al in huis. Gratis op maat gezaagd en thuisbezorgd. Naast hout en bouwmaterialen vind je in de bouwshop handige gereedschappen, van lak- en lijmsoorten tot bevestigingsmaterialen en boren. Voor hout ga je naar de Woody Brothers.

 Jolie Maison et Jardin

Chillen in de tuin

Geniet het hele jaar door van tuin, balkon of dakterras. Rob Lieuwma ontwerpt de perfecte buitenruimte waar je heerlijk kunt ontbijten, borrelen of barbecueën. Rob gaat met je in gesprek over je wensen en eisen en komt met een uitgekiend ontwerp en een voorstel voor passende beplanting. En, dat is uniek, deze hovenier maakt daarnaast ook buitenmeubels op maat. Stoere meubels van hout met een robuuste uitstraling. Denk aan een loungeset, eettafel of bloembakken, maar ook houten vlonders, tuinhuisjes of een complete buitenkeuken. Superpraktisch, want je bent in één keer klaar en alles is perfect op elkaar afgestemd.  

W: joliemaisonetjardin.nl l T: 06 – 14 47 72 48

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit bericht