06 - 51 50 77 04 redactie@haveninzicht.com

Lekker uit eten?

Hier moet je zijn.

Vanavond lekker uit eten? In de haven word je gastvrij onthaald in een van de tientallen restaurants. De keuze is reuze: van culinair tot ongedwongen, van klassiek tot Aziatisch. Verwen je smaakpapillen en geniet van verse producten, een goed glas wijn en een geweldige ambiance.

Weduwe van der Toorn

Weduwe J. van der Toorn, sinds 1963

Bij havenrestaurant Weduwe van der Toorn, eet je vis zonder fratsen. Het restaurant, al sinds 1963 gelegen aan de eerste haven, is een begrip in Scheveningen en omstreken. Meerdere malen per dag wordt de vis rechtstreeks van de boot het restaurant binnengebracht. Verser kan het niet.
Chef-kok Edwin van de Goor die jarenlang mede-eigenaar en gastheer was bij sterrenrestaurant de Seinpost tovert de heerlijkste gerechten uit de keuken. De inrichting is no-nonsense met zeegroene wanden, een houten vloer en formicatafeltjes. De oude scheepsattributen zorgen voor een warme en gezellige sfeer.

Met uitzicht op de vissersschepen geniet je tijdens lunch of diner van een heerlijk stuk eerlijke Scheveningse vis met liefde bereid. Uiteraard begeleid door een goed glas wijn. Levensgenieters, dagjesmensen, bouwvakkers, kunstenaars, diplomaten en zelfs leden van het koninklijk huis behoren tot de vaste gasten.

070 – 322 58 81

Brouwcafé de Hofnar

Brouwcafé de Hofnar

Proef de smakelijke speciaalbieren en geniet binnen of op het terras van het uitzicht op de haven en van de zon! De Hofnar serveert de hele dag lekkere gerechten, van dry aged meat tot sliptong.

/brouwcafe-de-hofnar l 070 – 354 09 70

De leukste restaurants
in de haven

Brouwcafé de Hofnar

Restaurant Waterproef

Een kanjer langs de kade: sfeervol eigentijds restaurant voor wijnliefhebbers en andere fijnproevers. Uit de verfijnde Franse keuken met Aziatische invloeden komt maandelijks een vriendelijk geprijsd menu. Op de kaart staan verrassende gerechten en indrukwekkende wijnen. Het restaurant kent een ongedwongen sfeer en een hartelijke bediening met verstand van zaken. Voor iedereen die op zoek is naar privacy biedt Waterproef een prachtige private diningroom met plaats voor 12 personen.

070 – 358 87 70

Brouwcafé de Hofnar

La Tavola

Restaurant La Tavola
Voel je thuis bij La Tavola. Samen met vrienden, familie of bekenden genieten van eerlijk eten uit de Italiaanse keuken. Bij La Tavola gebruiken ze authentieke Italiaanse recepturen en zoveel mogelijk biologische producten. Volgens La Tavola kan eten alleen maar écht lekker zijn, als de ingrediënten vers zijn en gerechten met zorg en liefde worden bereid. In welk land staat het gebruik van goede ingrediënten zó centraal? Juist, in Italië. Welkom!

070 – 306 24 44

Restaurant Lemongrass

Restaurant Lemongrass

Lemongrass is prachtig gelegen in de tweede haven. Het restaurant is al 15 jaar een begrip in Den Haag en
omstreken vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding, de lieve en ervaren bediening en een veelgeprezen wijnkaart, die al vele onderscheidingen opleverde. In de heerlijke seizoengerichte keuken wordt alles zelf bereid. Lemongrass biedt diverse smakelijke arrangementen, zoals een high wine. Een feestelijke proeverij van verschillende kleine gerechtjes gecombineerd met vijf verschillende wijnen!

www.lemongrass.nl l 070 – 352 02 95

Brouwcafé de Hofnar

Encore by Simonis

De nieuwste hotspot van de haven. Encore by Simonis heeft een internationaal georiënteerde menukaart met visgerechten geïnspireerd op de Japanse keuken als sashimi, tempura en robata. De vleesgerechten hebben een focus op Amerika. Zo brengt Encore het beste van het westen en het oosten samen. Er is regelmatig live-entertainment tijdens de lunch of het diner. Met een capaciteit van 300 stoelen ook een perfecte locatie voor groepen en zakelijke bijeenkomsten.

070 – 306 00 70

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit bericht