06 - 51 50 77 04 redactie@haveninzicht.com

Feest in de haven!

Acht dagen sport en gezelligheid

Na de finish van de Volvo Ocean Race staat de haven acht dagen lang in het teken van zeilen, sport en entertainment. Een festijn met voor elk wat wils. Wat is er te doen?

 

 

 

 

 

Race Village

De zeilboten van de Volvo Ocean Race liggen vlak bij het strand aan tijdelijke steigers, die speciaal hiervoor worden aangelegd. Direct aangrenzend verrijst op het strand een Race Village, waar je de zeilers kunt ontmoeten en kunt vragen naar hun avonturen.

Sportieve en culinaire evenementen

Daarnaast zijn er allerlei (water)sportevenementen, zoals het EK Optimisten (zeilen voor kinderen), NK zeeroeien,
NK kitesurfen en wedstrijden catamaranzeilen. Allemaal goed te bekijken vanaf het strand en de havenhoofden. De Koninklijke Marine verzorgt een aantal spectaculaire demonstraties. Ook wordt een dok opgetuigd waar bezoekers een kijkje kunnen nemen achter de schermen van de marine.

Van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli kun je in de visafslag genieten van exclusieve visgerechten op het culinair festival VISSCH.
Dit is slechts een greep uit de activiteiten. Het programma is nog volop in ontwikkeling. Op de website www.volvooceanracedenhaag.nl vind je de laatste informatie.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit bericht