06 - 51 50 77 04 redactie@haveninzicht.com

Stijlvol Italiaans stucwerk

Eindeloze variatie in wanddesign

Rustiek leisteen, een stoere betonlook of liever een strakke metallic wand? Met decoratief sierpleisterwerk creëer je in een handomdraai precies de sfeer die je zoekt. Strak, klassiek of juist industrieel. Het stukwerk van het exclusieve Italiaanse merk San Marco biedt eindeloze mogelijkheden.

Decoratief stucwerk is een veelzijdig alternatief voor behang, tegels of andere wandbekleding. “Vergeet gladde gipswanden die gesaust worden in een kleur. Wij stuken in 3D”, aldus Gerrit van Klaveren van Eurostuc. Gerrit runt samen met zijn vrouw Ena al 28 jaar de interieurwinkel Eurostuc. In Zuid-Holland zijn ze de enige gecertificeerde dealer van het Italiaans stucwerk van San Marco. “Door de eigenschappen van het materiaal en de manier van aanbrengen, creëren we allerlei motieven en reliëf. Bijvoorbeeld wanden die lijken op een bronzen plaat of op de huid van een krokodil. Er zijn echt duizenden combinaties denkbaar van materiaal, kleur en design. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en je interieur een uniek karakter geven. Zelfs één wand geeft al veel effect.”

Betonlook

De industriële betonlook is helemaal van deze tijd. Een natuurlijke look met een warme uitstraling. Daarnaast is betonlook-stucwerk bijzonder sterk, waterdicht, naadloos en gemakkelijk in onderhoud. Het is ideaal voor badkamerwanden en vloeren en kan zelfs over bestaande tegels heen. Betonlookvloeren zijn ook geschikt voor vloerverwarming en leverbaar in vele kleuren.

Alles voor je woning

Bij Eurostuc vind je alles onder een dak voor de complete inrichting van je woning of project, zoals vloeren (PVC, laminaat, tapijt, vinyl), trapbekleding, zonwering, gordijnen en vitrage, plinten en ophangsystemen voor schilderijen. Bijzonder is ook het zeer complete aanbod van sierlijsten, profielen en ornamenten om plafonds en wanden een eigen karakter te geven. In onze ruime showroom in Scheveningen vind je onze uitgebreide collecties. Nieuwsgierig? Kom langs in de showroom. Wij adviseren je graag!

Eurostuc

Eurostuc
Zeesluisweg 90A, Scheveningen
T: 070 – 351 4030

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit bericht