06 - 51 50 77 04 redactie@haveninzicht.com

Boost je energie met 'Vitamine Zee'

Scheveningen Zuivert

De zilte zeelucht, de wind door je haren, het ruisen van de golven. Aan zee spoelt alle stress van je af. Lange strandwandelingen, struinen in de duinen, yoga of een actieve bootcamp. Wat je ook kiest, kom ontspannen en laad de batterij weer op met een flinke dosis ‘Vitamine Zee.’ Op Buitengewoon Scheveningen vind je talloze tips en aanbiedingen om te relaxen.

Kurhaus Spa & Beauty

Kurhaus Spa & Beauty is toegankelijk voor iedereen. Ook niet-hotelgasten zijn van harte welkom om te genieten van de Finse sauna, de infrarood-warmtecabine en het stoombad. In de spa kun je je laten masseren of genieten van een gezichtsbehandeling, manicure of pedicure. Vanuit het binnenzwembad heb je prachtig uitzicht over het strand en de zee.

Yoga op de Pier

Dat is nog eens een relaxte start van het weekend! Biddy van Yoga Vayy verzorgt elke zaterdagochtend een lesje Stretch & Chill op de Pier. Luisteren naar je ademhaling met het geluid van de golven onder je. Een unieke ervaring.

Zweven op zout water

Floaten is ontspannen terwijl je drijft op zout water. Het is wetenschappelijk aangetoond dat floaten helpt bij stress en oververmoeidheid, zowel fysiek als mentaal. Het lichaam herstelt zich en komt weer in balans. Wist je dat één uur floaten gelijkstaat gelijk aan vijf uur slapen?

Meer informatie

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit bericht